Ja no m’agrada el futbol

No volia escriure-ho al bloc perquè creia que no calia però en veure que un dels top trendings deTwitter l’altre dia era #ligademierda m’ha animat a escriure.

 

Els que em coneixen en persona i fa temps que no parlen amb mi no s’ho creuran. Resulta que era un apassionat al futbol. Era com un modus vivendi, com el joc de l’oca: D’oca a oca i tiro perquè em toca. Doncs jo feia, de dimecres a dissabte i de partit del Barça a partit del Barça. No és que m’agradés el futbol, sinó que m’agradava el Barça. M’apassionava vaja. Fins i tot vaig crear la Penya Blaugrana d’Irlanda a Dublín i n’era el vice-president, vaig parlar amb el president Rossell i tot.

 

Doncs bé, l’any passat, tot i ser un dels millors Barça de tota la historia, tot i disposar de tots els partits a casa a la TV, només vaig veure els partits Barça – Madrid i a partir de les semifinals de la Champions, a banda d’algun de reüll de la lliga ja que havia quedat amb algú al pub. Es a dir, comptats amb els dits de les dues mans. Aquest any, vaig decidir des-fer-me dels canals de televisió esportius (Sky Sports, el Canal + d’aquí), i la idea és no veure ni un partit, a no ser que sigui algun de molt especial del tipus Barça – Madrid.

 

Seguiré sent del Barça de per vida pel símbol que representa per Catalunya però la veritat és que el futbol no m’interessa gens, ho trobo una pèrdua de temps brutal. Veure 22 homes amb calces curtes fent puntades de peu a una pilota durant dues hores. No cal dir res més.

jose-mourinho.jpg

El curiós del cas es que la gent em ve preguntant-me pel Barça, pels resultats, fitxatges, i jo no en tinc ni idea! No tinc res en contra del que són tant seguidors del futbol però tot això m’ha fet adonar que hi ha molta gent, que l’únic que poden parlar és sobre el Mourinho o de si era fora de joc el gol del diumenge. Vaja, ben poca cosa més. No és que ho consideri una “lliga de merda”, és que ja no m’agrada el futbol.

 

This entry was posted in Esports and tagged , . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *