Ja he votat!

Dimecres ja vaig votar per a les eleccions de diumenge.

 

Si fa poc sortia un grup de gent que venien els seus vots a eBay, jo vaig haver de pagar per votar! (5 euros i escaig per l'enviament  registrat des de Dublin).

Noticia al'Avui:

http://www.avui.cat/article/mon_politica/22116/la/pagina/subhastes/ebay/retira/anuncis/venda/vots/internet/podrien/ser/delictius.html  

Ebay vot en venda:

 

 

Noticia a l’avui:

 

ERC-PSOE al senat, quin mal als ulls…

 

PRC, per a qui he votat al Senat. 

 La veritat és que em rellisca bastant el resultat:

“PP i PPsoE, en quant a Catalunya són el mateix”.

Al gongres del Parlament veí vaig votar ERC per veure si treuen quelcom de profit per Catalunya i avancem cap a la independencia. Al Senat (la papareta marró), em vaig endur un ensurt de por: PPsoE i ERC anaven junts, i NO votaria MAI el PPsoE. Com que havia de marcar amb boli 3 candidats, i no sabia quin dels 3 era d'ERC, vaig votar el partit Republica Catala (independentistes), un dels 3 de cYu i un del partit dels insubmissos. No volia, NI BOIGpensar que havia votat els botiflers del PPsoE catala. Al Congres (papareta blanca), almenys, vaig poder votar ERC.

Tant sols un parell de frases per a la jornada de reflexió de dema.: 

George Santayana (trad.): Els que no recorden el seu passat, són condemnats a repetir-lo.  

Jean-Paul Sartre (trad) :  Odio les víctimes que respecten els seus executadors.

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *