Fins aviat.

Dema sera el meu ultim dia, de moment, a Dublin. Tinc el bitllet d’avio d’anada cap a Catalunya pero no el de tornada. En cap moment tinc la sensacio d’un adeu, de fet ni m’ha passat pel cap, pero caldria que hi pensi, ja que, depen de com vagin les coses, potser si que sera un adeu.

Miro enrere i veig els inicis, diferents peripecies, aventures, retrobaments inesperats i d’altres de buscats; moltes, moltes, moltissimes noves coneixençes; projectes; alegries, moltes alegries; tristeses, poques pero tambe; viatges amunt i avall; autobus molt d’autobus; cervesa, sovint massa cervesa; amistat i tantes coses genials que no recordo.

Em quedo sobretot amb la gent. Ha estat una experiencia absolutament fantastica. Per mi, el que realment fa els llocs, on estas, no son tant sols els llocs, sino la gent, la gent es qui fa els llocs. En aquest cas, em trec el barret, ja que tothom qui he conegut; gent de quasi tots els paisos del mon, han estat i son, genials.

Be, espero que aquest post sigui nomes per fer un punt i seguit, un petit descans nadalenc i a la que sigui possible, si tot va be, tornar per les terres verdes del Nord.

Una salutacio a tothom qui llegeixi aquest post i hagi conegut durant els darrers 9 mesos, tot un plaer i fins ben aviat.

Mentrestant estare present a Dublin al web www.catalansadublin.com

Reload page to update view

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

3 Responses to Fins aviat.

 1. Perejoan says:

  Torna a casa per Nadal… “torronet”! 🙂
  Tu tornes i la Unmei/Luthien se’n va cap allà. Ai, aquest jovent, que no sap en quina cadira posar el cul! 😉
  Ben tornat!

 2. Ignasi says:

  Com envejo la teva experiència…
  Espero seguir-te llegint al blog.

  Salut i endavant! L’important és deixar bon record allà on vagis i continuar les itaques.

 3. frederic says:

  Ei! Estiguis a Dublí o a Igualada, et volem veure pel bloc! ok? Ara no ho deixis tot que et trobarem a faltar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *