Feliç 2008 a tots!

Aquest 2007 que tot just acabem de deixar he agafat tants vols com països he estat: 15 països, tots per turisme (excepte el nostre):

Visc a Irlanda, a Suecia i Noruega vaig arreplegar una nevada fantàstica, vam passar-ho d'allò més bé als Estats Units (sempre recordaré la ruta amb helicòpter per sobre Manhattan), Croàcia, Eslovènia i Itàlia els 3 en un sol viatge tot dormint en una antiga presó reconvertida a Ljubljana; a Polònia per una boda tot coneixent els sogres a la vegada, Finlàndia, Rússia i Letònia també 3 en un viatge, des de veure Xampany a l'opera a Moscou passant per la pobresa infinita d'algunes zones d'aquesta ciutat; Holanda i Bèlgica que encara porten bons records, Rumania amb una petita ruta per Transilvània genial i finalment fa 1 setmana al nostre país: Catalunya.

[@more@]

Aquest any 2007 ha passat volant, ple de sopreses, noves coneixençes genials, ben be m'atrevaeixo a dir que ha estat un dels millors anys de la meva vida, moltes gràcies a tots i totes amb qui he compartit un trocet, ja sigui mes gran o mes petit d'aquest any.

Pel 2008 em comformo en poder seguir fent cami al costat d'aquesta gent tant collonuda, tant amb els que us conec en persona i us veig mes o menys sovint, com als que no.

Plans de viatges per aquest 2008? Tot el març per Hong Kong i la Xina, a l'agost per Catalunya i de ben segur que alguns altres cauran.

Be, el millor per tothom en aquest any 2008.

 Salut i llibertat.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

One Response to Feliç 2008 a tots!

  1. Unmei says:

    Penyistaaa!!

    Molt bon any a tu també!!
    Quina envejetaaa amb el viatge a la Xina!!

    Petonets i ens veiem per dublin!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *