Fart de la UE

Com a català, sempre m’he empassat el gripau que la UE és una cosa bona, que ens beneficia, que ens va bé, ens protegeix de les barbaritats espanyoles, que fa més bé que mal… Com una ovella, ho havia acceptat com si res.

He de dir que fa anys, sobretot arrel del procés d’independència i de la crisi del 2008 (en comprovar el bullying que l’hi van fer a Irlanda) que m’he adonat que la UE és una autèntica estafa. És un centre de poder dels grans estats, per a fer i desfer amb la resta de paisos i amb els ciutadans de la UE.

Si jo fos britànic, hagués votat SI al Brexit, sense cap mena de dubte. El gran error del Brexit ha estat posar de Primera Ministra una inútil que va fer campanya pel Remain! No s’adonen que està boictotejant, com un cavall de troia, des de dins, per a que el Brexit fracassi? L’altre inútil és el del LAbour, com pot defensar Brexit si també va fer campanya per Remain?

Deixo el Brexit i torno a Catalunya. És absolutament vergonyós, com els Estats fan i desfan al que els convé. Espanya ha comprat a base de premis (i qui sap què més!) la Comissió Europea, un grapat de dropos que ningu els ha votat, però que juguen amb el futur dels ciutadans d’Europa i de paisos com Catalunya. Juncker, per exemple, és prou conegut que és un borratxo i condemnat al seu país Luxeburmg per l’evasió d’impostos de les empreses.

Hi ha quatre coses bones de la UE (no hi ha fronteres, roaming desaparegut, trading, que poden plantar a la barbaritat espanyola,…), però jo ja dubto molt que les coses bones, superin la gran mafia de la UE i tota la merda que hi ha. En auto destrucció total. Si fos per mi, Catalunya independent i a la EFTA (i sense l’Euro! – moneda pròpia per controlar-la, no que un banc central forani defensi els interessos dels altres).

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *