Estic ben fart d’ERC

Com bé sabeu, m’agrada bastant parlar de política, segurament sinó fos català no m’hagués interessat mai, però a Catalunya tenim quelcom pendent: la independència.

Des que tinc ús de raó ( de ben menudet), que sóc independentista. Pel que fa a les meves simpaties polítiques, a casa sempre havien votat CiU i jo, fins que no em vaig adonar de la presa de pèl, crec que vaig votar CiU a 1 o 2 eleccions. Després segurament a totes a ERC, tot i que no recordo del tot segur si mai vaig votar Solidaritat per la independència (idea bona però massa aviat en el temps). Reagrupament els tenia molta simpatia també. Tanmateix, crec que quasí sempre vaig estar votant ERC, perquè volien la independència.

Ara bé, des de l’1 d’Octubre, que a passat quelcom molt greu a ERC. Ja no volen la independència. Sembla que només volen poder i així poder col-locar a tot Déu. És prou conegut que ERC té cicles, cicles de bonança i cicles de bogeria, fins que es foten una bona patacada. Ara tornem a estar al cicle de bogeria (com quan van fer de President al bandarra del Montilla 155). Ara, n’han fet ja moltes (no cal ni enumerar-les, però des de no fer de President a Puigdemont -Torrent Dimissió!-, no fer a Turull President, no anar junts a les eleccions, intentar desesperadament fer de President al cabronàs del Sanchez 155 PPSOE! i així un llarg etc.

No puc ni veure la gran majoria de gentussa que hi ha al capdvant d’ERC ara mateix, Rufián, Torrent, Tardà, Aragonès i companyia, foten pena. Cagats, mentiders i excuses de mals pagadors. No penso tornar a votar a ERC en MOLTS anys!

This entry was posted in Països Catalans - Catalunya, Política. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *