El futur és a les nostres mans.

Que som una nació és un fet innegable, malauradament no tenim Estat i al que pertanyem fa segles que ens fa la guitza per a voler-nos desapareguts com a catalans. Si hem arribat al segle XXI, és únicament per pròpia voluntat. Els catalans som el que som perquè volem ser-ho i serem tot allò que voldrem ser. Senzillament és a les nostres mans el fet d’existir. Serem únicament el que voldrem, malgrat les males bèsties de Ponent i d’altres que tenim a dintre casa. Aquesta és una de les grans meravelles que tenim els catalans, existim perquè volem. Malgrat derrotes en guerres, malgrat la desfilada, un i darrera l’altre de dictadors catalanofòbics feixistes espanyols; malgrat el botiflerisme constant de "catalans venuts"; malgrat el jacobinisme brutal que hem patit al Nord; malgrat el feixisme camuflat en forma de democràcia que ha governat i governa en bona part dels nostres territoris; malgrat l’escuartarament en diferents estats i regions;malgrat el tantsemenfotisme de certs catalans que estem patint actualment; seguim ben vius perquè volem.

Evidentment no estic pas parlant de les quatre províncies; ai l’as, quan de mal ens ha fet el regionalisme els darrers vint-i-tres anys!; sinó de Salses a Guardamar i de Fraga a Mahó, els Països Catalans. De mica en mica anirem comemorant la pèrdua de llibertats com a poble en les diferents parts del territori. Espero i desitjo que els del Principat, deixem de fer l’orni d’una vegada i posem en primer lloc Catalunya al mapa tal i com es mereix, per tal que la resta de territoris puguin seguir l’exemple. Al costat de tots els pobles normals i corrents, com ara Irlanda, Portugal,… i poguem portar les regnes de la Unió Europea com tots els demés, no com ara que, a banda de ser cornuts, paguem el veure tot fent el pesserell a Can catalanofòbics. De debò som tant rucs que poden ser propietaris de la nostra pròpia terra, preferim seguir tota la vida de masovers i maltractats constantment ??

Catalans i catalanes, del nord, del sud, siguem d’on siguem, més autoestima com a poble i com tots els pobles normals i corrents del món, i menys autoodi. Menys amagar la llengua i més viure com fan els francesos a França, els italians a italià i cadascú a sa terra, en sa pròpia llengua. Creieu que els lituans quan pertanyien a Rússia eren lituans o russos? Pregunteu-els-ho i evidentment, us diran lituans. Com nosaltres, som catalans, tot i que estem a Espanya o França, però no som ni espanyols ni francesos. Som catalans. El futur és a les nostres mans, estem en un moment absolutament clau, O ARA O MAI. És ben senzill, la independència i a actuar com el que som, CATALANS i prou!

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *