Dia de platja.

Si avui ha tocat anar a la platja, estem als darrers dies de Juliol i és tot just el tercer cop. Més que res per no semblar blanc com la llet i ser el centre d’atenció anant pel carrer. Ara que el darrer cop que hi vaig anar en vaig quedar tant escaldat que he tardat a tornar-hi, tot i que el refrany diu el gat escaldat de l’aigua freda en fuig, jo dec ser masoquista i he tornat a imitar els llangardaixos.

De fet no sé ben bé perquè he anomenat el relat d’avui com a "dia" si només han estat unes horetes al sol, de les 14:00 a les 18:15. Llavors segurement hauria d’haver-lo anomenat 4 hores i quart a la platja.

[@more@]

Bé doncs, he volgut fer aquest escrit sobre la platja per narrar dos fets que m’han passat en els dies que hi he anat aquest any. Són les següents:

-Primer dia, està un  tant tranquil estirat a sobre la tovallola intentant fer una bona clapada i venen al costat un grapat de gent, tipologia quillos per entendre’ns i vinga ja deixen el ràdio a terra i a fer-lo sonar a tota marxa amb el seu ritme flamenc i cantant i tot. Vaja que no vaig poder dormir, tot i que si que vaig poder escoltar una bona estona de "música". Vaig acabar marxant avorrit total.

-Avui, també estirat tranquilament a la tovallola amb la crema apropiada ja tot empastifat i de sobte al cap d’una estona, ja tenim una parelleta (també tipus quillo) amb un gossot (mira que m’agraden els animals però he acabat odiant aquell gos!), ells sense fotre-li ni cas al animalot i el gos corrent amunt i avall tirant sorra per sobre de tothom, pujant sobre les tovalloles,jugant a empaitar a altres gossos,…

Amb coses així no se pas si hi tornaré gaire més no aquest any.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

2 Responses to Dia de platja.

  1. josep says:

    Te convide a visitar la de Castelló, doncs.

  2. JosepArnau says:

    Quina bona vista eh L. No vaig anar ben bé a aquesta, però a la que vaig anar pertany al terme municipal de Vilanova.

    Josep, Castelló em queda un pèl lluny eh.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *