Data referèndum Independència de Catalunya

Tot i que certs polítics sembla que nomes ens estimen als catalans durant l’epoca d’eleccions (Duran i Lleida i els seus amics del PP o ciutagans), per fi sembla que comencem a veure llum al final del túnel. Ja tenim pacte i data pel referèndum Independència.

Ara bé, no tot seran flors i violes. El meu vaticini és que aquest any 2013 serà tant difícil per Catalunya, que si als Parlamentaris catalans  els importa gens el benestar dels ciutadans de Catalunya, haurem d’intentar fer el referèndum molt abans de la data màxima de finals del 2014. Espanya ens intentarà ofegar totalment aquest 2013. El joc brut pot ser bestial. Ja hem vist, per exemple les acusacions falses de corrupció o anomenar un cop d’Estat a el més democràtic que existeix: Un referèndum.

Senyors parlamentaris si realment respecten el poble de Catalunya, saben perfectament quina es la solució per treure’ns d’aquesta agonia: Aconseguir la Independència l’abans possible. Si convé caldrà fer una Declaració Unilateral d’ Independència.

Cal que ens posem a treballar TOTS i cada un de nosaltres al 200% per aconseguir la Independència el més aviat posible. Si volem podem, ningú ens pot aturar, només nosaltres.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *