“Com més cedíem i obeíem, pitjor ens tractaven”

He de confessar que estic decepcionat i bastant amb ERC i el Pdcat. No només no es van atrevir a tirar endavant la investidura del President Puigdemont, sinó que ara han obeit com mesells i no han seguit endavant amb el que havien promès:  cap dels nous consellers no formava part del govern destituït per l’article 155.

Ni els ostatges presos polítics, ni els catalans exiliats, s’han abaixat els pantalons i han fet cas al 155 i a Rajoy. A més a més, seguint el fil d’una il-legalitat brutal (prevaricació!) de Rajoy en no publicar els noms dels consellers. Malgrat que diguin que posaran una querella contra Rajoy per aquest fets, al president espanyol, l’hi queden 4 dies (vaja segurament 2). Per tant és ben inútil.

He de reconèixer que estava prou content amb la tria (malgrat les renúncies!!) del President Torra. Però han incomplert de bones a primeres el seu propi programa electoral. Són una estafa. Un engany als votants, em recorda l’època del President Mas. Sort que la CUP els pot parar els peus!  Molta decepció amb el Govern i s sóc sincer, no n’espero res de bo (tant de bo m’equivoqui!). No he votat mai a la CUP, però em cau la cara de vergonya en veure el PDcat i ERC. Que aquests dos partits no comptin amb mi pel vot a les eleccions locals, les espanyoles o europees que vinguin. Parlen de República i ens porten una merda d’autonomia espanyola.

Per acabar-ho d’adobar, cada cop que veig declaracions del Tardà penso que és un doble agent unionista. Fot realment pena, venut al PPSOE. Recordo que en la primera moció de censura a Rajoy, demanaven donar suport a canvi del Referèndum. Mireu bé ara que diuen els del PDCAT:   Les condicions de JxCat a Perdo Sánchez: prou insults a Torra i reconèixer el 21-D i els presos polítics.

Em cau la cara de vergonya, el ridícul és monumental! Divendres ERC i el PDCAT (quins poca trasses de polítics que tenim a MAdrid), donaran suport al Pedro Sánchez, impulsor i gran defensor del cop d’estat il-legal del 155 i que ha insultat continuament els darrers dies a la primera figura de Catalunya: Al President Torra.

Quina vergonya de partits que tenim!

“Com més cedíem i obeíem, pitjor ens tractaven” Rosa Parks 

This entry was posted in Països Catalans - Catalunya, Política. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *