Cap de setmana aprofitat.

Aquest cap de setmana de viatje a per terres catalanes ha estat força intens. Cal dir que en 3 dies he voltat per tot Catalunya (em refereixo al principat). Vaig arribar el divendres a Reus i deseguida vaig enfilar direccio cap a la capital catalana. A Barcelona havia quedat a dos quarts de sis amb dos amics del Canada queportaven un mes i mig voltant per tot Europa i justament el mateix dia havien arribat a Catalonia. Els vaig fer una mini ruta turistica durant 3 hores explicant-los les meravelles del Cap i Casal, pel que fa als Paisos Catalans d’informacio ja els l’havia donat i en abundancia a Dublin, tenen ben clar que els catalans no som espanyols. Vam finalitzar el trajecte, com no, fent una pinta de Guinness en un pub irlandes. D’alli vaig agafar el tren direccio cap a Igualada, m’esperava la colla per sopar i la familia a casa tambe. Va tocar anar a dormir d’hora ja que l’endema calia matinar, a la 1 a fer nones.

L’endema tocava boda, dos amics de la colla es casaven, la Dolors i el Domenech, molt bona gent per cert. Cap a les 12 vam enfilar direccio a Cervera, la missa es va fer a l’esglesia de Santa Maria i d’alli ens en vam entornar cap a Igualada on teniem la celebracio de l’enllaç. Vam acabar fins les tantes de la matinada en una disco igualadina i fins i tot quan encara estavem en el lloc on celebravem el casori la darrera canço que ens van posar va ser l’himne del Barça…Per cert, una salutacio a la gent de Mollerusa i Cervera, molt ben parits.

Diumenge a banda de dormir el temps precis, vaig fer via cap a la platja, Vilanova i la Geltru, la platja dels igualadins, tot i que jo sempre vaig a una de mes tranquileta que hi ha vora Cubelles. Alla vaig ser-hi unes 3 hores, necessitava carregar les piles pel que fa al sol, ja que per Irlanda es veu ben poc. Ja ho diuen, a Irlanda hi ha 2 dies molt especials, Sant Patrici (el patro) i l’Estiu. Tot seguit vaig tornar cap a casa, a Igualada, m’esperava una bona paella a taula. En acabat de dinar, una xic de televisio veient les celebracions del Barça per la lliga i via fora cap a Girona, a l’aeroport i faltava gent. Em comença a preocupar la gent que darrerament conec, en aquell avio direccio Dublin, coneixia a 6 persones, a banda d’un altre amic que em vaig trobar a l’aeroport el qual fa 1 mes que va entornar-se cap a l’estimada Catalonia.

Tarragona, Barcelona, Lleida i Girona, volta Catalunya i torna a la pluja…

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

One Response to Cap de setmana aprofitat.

  1. frederic says:

    deunidó quin cap de setmana més aprofitat. Per cert, que vas estar ben a prop de casa meva, però molt i molt a prop, ja que els avions passen just pel damunt a poca alçada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *