Autodestrucció culé? Endavant amb el Barça coi!

Crisi a Can Barça? Em va treure de polleguera veure la portada del diari Sport d’abans d’ahir.

El Barça actualment és líder de la lliga a 4 punts del segon, ben apunt aquesta nit de fer el pas a la FINAL de la Copa del Rei (11 anys després d’haver arribat a l’última vegada!!!) i amb un bon resultat per poder passar, al Camp Nou, la seguent ronda de la Champions League. 

 

Els Catalans de per se solem tenim l’autotesima molt baixa, pero a vegades i sobretot a nivell de llengua, cultura, pais i Barça som molt autodestructius. Es ben cert que hem passat de 12 punts a 4 al Madrid a la lliga i que el joc darrerament no és pas el mateix.

[@more@]

Qualsevol equip voldria estar a la posició del Barça. El Madrid a guanyat 10 partits seguits i no és el líder. A mes, té més possibilitats de guanyar la lliga el 2on que no pas el primer? Estavem massa ben acostumats i és normal que l’equip hagi tingut una devallada. La defensa no rutlla massa i el joc ja no es tant brillant pero d’aqui a titular el dilluns amb la paraula CRISI?! La diferencia entre la premsa d’aqui a la premsa d’Espanya, es que aquí la premsa provoca la crisi i enfonsa encara més l’equip i a Espanya han revifat el Madrid com si res.  

La recuperació a la lliga arribara deseguida. Personalment confio plenament amb en Pep Guardiola. Aquests jugadors ho han fet i ho tornaran a fer a més, tenim el millor jugador del món. Senyors i senyores culers, paciencia i optimisme i sobretot, quan anem al Camp: Cal animar!!!! P.S: Mentrestant, us recomano el rugby, la trempera me la fa venir Irlanda en rugby. Quins partits i cada cop m’agrada més el rugby!

 

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *