Aplicacions Nokia E63

Ara que ja he acabat els examens de la uni, fare un post al bloc que ja toca 😉

Un dels motius pels quals vaig obrir el bloc és per a compartir amb els demes, poder recomenarcoses. Avui en recomenaré unes quantes, sobretot relacionat amb el mobil.

Fa un any i mig  o aixi em vaig comprar el Nokia E63.Vaig fer-ho amb la companyia de telefons 3 que opera a Irlanda, tant sols he deposar credit al mobil un cop al mes I tinc Skype i MSN de franc al telefon. Laveritat es que em comencava a cansar una mica del telefon, quan a traves d’unamic darrerament he conegut el món fantastic de les aplicacions pel mobil:

D’aleshores enca a traves de la pagina web: www.getjar.com m’he n’he baixat unes quantes:

         Fring: Trucades de fring a fring de franc i en una mateixa aplicacio tens els contactes de MSN live, Google Talk, Yahoo, Skype,AIM, Twitter updates, etc. Absolutament recomenable. Si tens Wifi o be unatarifa plana d’internet pel telefon es quelcom incredible.

         Google applications: Des de Gmail, Youtube,  calendari de Google, Google maps i entred’altres el fabulós cercador de Google pel mobil. Totes les aplicacionsadaptades pel mobil, funcionen fantasticament i amb innovacions increibles comper exemple la cerca a traves de veu en google maps i google mateix, sensehaver de teclejar res!

Les aplicacions de Google pel telefon mobil son absolutament increibles!

         Facebook i Twitter: M’hebaixat les aplicacions de Facebook i de Twitter, des del mobil, alla on sigui,tant sols apretant una tecla ja tinc el compte de Facebook i Twitter oberts. Abanshavia de fer-ho a traves del navegador que tardava una eternitat o be ni  tant sols s’obrien. Juntament amb unaaplicació per pujar fotos, videos i demes al Facebook. També tinc baixada una aplicació per pujar videos o fotos al facebook des del mobil:

         Navegadors:  Com he comentat el navegador que ve amb el Nokia E63 deixa bastant adesitjar, tantmateix, m’he baixat de franc el navegador Opera i un altreanomenat BOLT. Els dos són molt millor que no pas el que ve de serie amb eltelefon.

         Snaptu / eBuddy / Nimbuzz: Tinc les tres aplicacions, totes moltsemblants a Fring. Estic tot just determinant quina de les quatre és millor pertal de borrar les demés. De moment m’encanta Snaptu, amb acces rapid a Facebook i altres aplicacions (foto).

 

This entry was posted in Recomanacions. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *