Altre cop a treballar.

Doncs si avui ha tocat tornar a la feina. Després de 17 curts dies ha tocat altre cop diana i a la feina que no ha passat res.

La veritat és que de tant rumiar-hi els darrers dies, més concretament des que vaig tornar del viatge, que s’em feia molt i molt dur haver de tornar-hi. Suposo que més o menys a tothom li deu succeïr el mateix, però jo que porto un temps volent deixar-la doncs encara  més. Quan veus que la ciutat està mig buida, per no dir buida quasi del tot i a tu et toca tornar a posr-te les piles, penses cara’m quina mandra no? A més a més ara s’apropa la festa major i alava’t sia Déu: quina feinada ens espera!

Sé que hi ha gent que possiblament n’ha tingut menys o ni tant sols n’ha tingut o fins i tot que no en vol pas tenir per adicció al treball. Doncs jo, ho sento molt però no sóc d’aquest darrer exemple en vull tenir i tantes com pugues.

Probablement ben aviat acabaré deixant la feina, sincerament és qüestió de temps. Vull tornar a Irlanda on vaig estar-hi ja un estiu o bé anar cap a Escòcia o Anglaterra, o qui sap si als EEUU.

La rutina m’avorreix i necessito fer un gir en la meva vida. Ara cal anar planejant cap on serà aquest proper futur.

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *