Africa, el nostre abocador.

Llegeixo a Sky News, que una nova investigació, en aquest cas d’aquest mitja de communicació i Greenpeace, ha detectat que les deixalles electroniques (TVs, ordinadors, etc…) que duen els britanics a reciclar, en comptes de ser tractades consequentment, són enviades a l’Africa.

  

Pel que sembla, cada dia arriben als ports d’Africa milers d’ordinadors i electronics descartats pels europeus i americans. Aquests materials electronics acaben en inmensos abocadors on criatures d’aquests paisos africans cremen els components (comportant un altissim risc per a la salut, car la crema desprén una contaminació elevadissima en toxics, tot patint nauseas, problemes respiratoris i migranyes) i separant-ne les parts. Ghana, Lagos, Nigeria entre d’altres són els paisos mes afectats.

Aixi estem, que no tant sols en tenim prou en apropiar-nos de les riqueses, destroçar el continent i ara hem convertit Africa en el nostre abocador. Quina vergonya!

 [@more@]

 

A banda de la reflexió, per si de cas, aquí deixo la pregunta: Tenim clar que se’n fan de les deixalles (incloent e-waste) al nostre país (Catalunya)? 

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *