A missa.

Sabieu de la existencia de delictes contra els sentiments religiosos?? Sabieu que si no et menges l’ostia sagrada durant la missa, a banda suposo, de ser pecat, es delicte i et poden detenir? Sabeu que si rieu durant la celebracio de la missa podeu ser titllats de pertanyer a una secta

A més, han assenyalat les mateixes fonts, estos individus es van riure, pel que sembla, durant la cerimònia i, segons la informació recollida pels agents, es van fer un bes en la boca en el moment de donar-se la pau. Quin es el problema per donar-se un bes a la boca?? Si fos que s’estessin esbatusant encara!!

Si m’haguessin dit que aquesta noticia es d’un pais tercer mundista, no m’hagues estranyat. Si m’haguessin dit que aixo hagues succeit fa 150 anys tampoc. El fort es que ho he trobat com a noticia, succeint a l’Esglesia del Sant Àngel Custodi de València i en ple segle XXI. No te perdua:

http://www.vilaweb.com/www/ep/noticia?noticia=1721634

Detinguts 4 jóvens que es guardaren les sagrades formes després de combregar en un temple valencià i proferir insults
30/01/2006 20:08

VALÈNCIA, 30 (EUROPA PRESS)

Efectius del Cos Nacional de Policia van detindre ahir quatre jóvens, dos d’ells menors d’edat, com a supòsits autors d’un delicte contra els sentiments religiosos ja que, suposadament, es van riure durant la missa i van proferir insults contra les imatges i les sagrades formes, al temps que, pel que sembla, es van guardar les hòsties consagrades després de combregar, segons han informat fonts policials.

Els fets van ocórrer cap a les 13:30 hores a l’església del Sant Àngel Custodi de València. Pel que sembla, estos quatre jóvens en lloc de consumir les hòsties després de combregar, se les van guardar. A més, han assenyalat les mateixes fonts, estos individus es van riure, pel que sembla, durant la cerimònia i, segons la informació recollida pels agents, es van fer un bes en la boca en el moment de donar-se la pau.

Els jóvens van ser detinguts, tot i que ja han sigut posats en llibertat, els dos majors d’edat, de 18 i 21 anys, amb càrrecs. Estos xics, que van ocupar els primers bancs del temple, anaven vestits d’una manera "estranya", amb "bastons negres llarguíssims", una ratlla groga pintada davall dels ulls, les ungles pintades i cadenes, han indicat alguns fidels presents al temple.

Segons alguns feligresos, el seu comportament va ser "pacífic i respectuós" fins que va arribar el moment de combregar, mentre que altres han comentat que "en lloc d’estar atents a la missa havien fet tonteries entre ells", donant-se "besos i abraçades".

Quan va arribar el moment de rebre la comunió, ha explicat Amparo, una feligresa, "van posar la mà per a rebre la sagrada forma, però es van anar amb ella a la mà cap a la porta", sense arribar a consumir-la. El sacerdot, ha dit, "es va adonar" del succeït i "va avisar els feligresos perquè no els deixaren eixir, ja que no estaven actuant correctament".

SECTA

Al final de la missa es va muntar cert "enrenou", encara que alguns dels feligresos no es van arribar a adonar del que havia passat. Els testimonis del fet han comentat que havia sigut un acte "molt desagradable" i apunten que els jóvens podrien formar part d’una secta i que volien les hòsties "per a fer els seus ritus". "Seria alguna cosa de tipus satànic, encara que no tenim ni idea", ha assenyalar Elisa, present ahir en missa.

En este sentit, una de les feligreses ha assenyalat que estos xics formaran part d’una secta tot i que ha comentat que resulta "xocant" que volgueren portar-se les formes un diumenge en missa de 13:00, quan seria més fàcil "robar-les de qualsevol sagristia" a una altra hora.

Esta dona, que va estar asseguda en el banc del costat del dels jóvens, ha indicat que va desconfiar d’estos xics, dels quals va pensar que "farien alguna cosa". Així, ha comentat, "si trauen una pistola i comencen a disparar no m’haguera estranyat res".

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *