Endavant República Catalana!

Aquest any he deixat el Twitter. Cansat de tanta política i de la puta i la ramoneta. Practicament he deixat de seguir les notícies de política i sobre Catalunya, ara quasibé només m’interessen les d’economia.

Ara bé, llegeixo un cop al dia Vilaweb i vull posar cullerada a la situació política actual:

  1. Crec dràsticament que després del referèndum 1O (amb TOTA la opinió internacional a favor!), vam perdre una oportunitat d’or per la República catalana.
  2. Una altra oportunitat d’or enorme fou després del 27 d’octubre, haver tirat la República endavant. Ho recordaré sempre, ja que estava al voltant del Parlament per protegir-lo. No bec mai alcohol i aquell dia em vaig beure una copa de cava, per celebrar la proclamació de la República. PER QUINS set sous NO van tirar endavant la República? La excusa de les amenaces de violència no colen. Nosaltres som gent pacífica.
  3. No podem caure en el xantatge espanyol amb els presos polítics. No podem trair al President Puigdemon a l’exili. Que ningú es cregui mai res del que diuen els polítics espanyols. Car, cal fer sempre el contrari del que ells volen, per tal de beneficiar a Catalunya.

Porto des que tinc us de la raó, siguent independentista. Per fi he vist la República catalana, és menuda i fràgil però la cuidarem per a que creixi forta!

Bé, tinc claríssim que la República catalana no té aturador. Ara bé, també tinc molt clar que hem de deixar d’anar amb el lliri a la mà Quan el procés ha avançat, quan Catalunya ha avançat, és quan hem portat la iniciativa. Endavant les atxes!

This entry was posted in Països Catalans - Catalunya, Política. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *